tirsdag 26. april 2016

Oppsummering fra Klepp 23. april 2016

Lørdag 23 april ble det første løpet med Norgescup poeng kjørt på Klepp (Stavanger). Flere lokale stilte til start.
Det ble det første løpet for mange denne sesongen, så det er alltid like spennende med tanke på hvordan ting fungerer og hvordan farten er i forhold til de andre konkurrentene.

Mange av NMK M&S utøvere har brukt vinteren godt på isen oppe hos Hebbe i Eggedal og det viste seg og komme godt med under en lang dag på klepp. Med litt skiftende forhold var klubbens utøvere godt med hele dagen.

I den minste klassen Cadetti stilte Elina Rolfsen til start, dette var hennes andre løp som debutant. Hun har vist godt tempo tidligere i år og det gjorde hun også denne dagen. I finalen startet på 12 plass og kjørte seg mesterlig opp til en 6 plass.

Elina Lie Rolfsen i farta

I klassen mini stilte det 3 stykker fra NMK M&S til start. Og alle sammen var med og preget topp ti hele dagen av totalt 46 startende i denne klassen. Martinius K. Stenshorne, Per N. Brennhaugen og Niklas E. Abrahamsen var de tre lokale. I starten i finalen var det Martinius som kom best ut med og var oppe på en 2plass i starten men endte i en kræsj og måtte se resten av finalen fra sidelinjen. Niklas gjorde sitt beste løp denne dagen, og med stabil kjøring hele dagen og ett godt utgangspunkt i finalen kjørte han inn til en flott 6 plass.
Per N. Brennhaugen var den av de tre som nådde lengst opp på resultat listen, han var også med helt fremme hele dagen. I finalen hadde han virkelig fått fart på karten og suste inn til en flott 2plass. I ett stort felt og sanket mange poeng i Norgescupen.

Per N. Brennhaugen på 2. plass i Mini

Niklas og pappa Frode fornøyde etter 6. plassen

I klassen Rotax stilte Glenn R. Granum til start, han var også med i toppen hele dagen i sin klasse. han hadde 2 startspor i finalen men ble påkjørt, uheldigvis så løsnet eksosanlegget slik at han måtte inn i pitlane for og få reparert skaden. Han kom utpå banen igjen men ett stykke bak. Men med ett høyt tempo klarte han og kjøre seg opp til en 5 plass.

Neste løp nå er førstkommende helg på Varna (Moss) der enda flere lokale er klare til start.