torsdag 5. mars 2015

Tjuvstart på gokartsesongen :-)

Imens sesongen her hjemme nærmer seg med stormskritt fikk vi i EA Karting tjuvstartet litt på sesongen når vi ble med til Genk i Belgia, sammen med Stian Sørlie Motorsport, som var arrangør av turen. Det var også flere norske førere og team som dukket opp utover uka, og blant de var Vilde Fjulsrud. Så tre førere fra NMK Modum & Sigdal var på plass «i det store utland».


Niklas, Vilde og Emma koser seg :-)

De første dagene i Genk bød ikke på noe sommervær, men i all hovedsak fikk vi tørr bane, hvertfall litt utpå dagen, når nattefrost og noen byger hadde tørket opp. Både Niklas og Emma fikk tilbakelagt mange mil på Genk International Kart Circuit og det er jo ingen tvil om at dette er en flott bane, men naturlig nok skiller den seg veldig fra hva vi vant til her hjemme. 


Niklas, her sammen med Sime Lille-Homb, er klare til start :-)

En veldig bred bane uten 90-graders svinger gjør at man kommer unna med litt «slurv» på sporvalget, men vi terpet Niklas og Emma til å jobbe med sine spor uansett! Begge to fikk opp et bra tempo etterhvert og Niklas fikk kjørt både Cadetti og Mini her nede, med hastigheter opp mot 100 km/t, så ingen tvil om at dette var bra trening på å tørre! Sesongen 2015 blir jo også første sesong med den nye IAME-motoren, så vi fikk brukt tiden godt til å lære mest mulig om denne. 


Emma, banens yngste, fikk virkelig testet grenser, og fikk mye fin erfaring.


Vilde i farta .-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar