torsdag 28. mai 2015

Pinseløpet

Helgen 24-25 mai ble Pinseløpet på Rudskogen Motorsenter kjørt.
NMK Modum & Sigdal`s førere markerte seg sterkt i flere klasser.

I Klassen Mini stilte Niklas E. Abrahamsen og Håvard Ø. Johannessen til start. Håvard prøvde en ny gokart denne helgen, noe som raskt ga positivt svar.
Håvard var blant de raskeste denne helgen, og med en 1.plass i tidkjøring 1. og en 12 på tidkjøring to (en løs bakaksel). Håvard vant overlegent første omgang og kjørte seg fra
12 og opp til 2 plass i 2.omgang.
Niklas hadde en problematisk helg med motor, men fikk orden på dette gjennom helgen og kjørte en mesterlig finale på vått føre og kjørte inn til en flott 7 plass. Håvard gamblet på slicks i finalen og falt desverre nedover på listen i finalen. men begge førerene markerte seg bra!

I Klassen KF3 stilte Sander Strandbråten, KF3 hadde ett stort felt denne helgen. med full klaff på tidkjøring 1 suste han inn til 2 tid. og en 6 tid i tidkjøring nr 2.
Sander var med å kjempet i topp 5 hele helgen men måtte takke med en 6 plass etter en javn finale på vått.

Glenn Fossen stilte til start i klassen Rotax denne helgen, dette var hans første løp denne sesongen og det ble mye testing med tanke på at NM går på denne banen senere i år.
Med en 3 og 6 plass på tidkjøringen hang han brukbart med. etter to kjørte omganger startet han på 3 startspor i finalen. denne finalen gikk på regn. og etter 2 runder gikk han opp i ledelsen og økte denne og kunne til slutt krysse mållinjen 6.5 sekunder foran neste mann!

NMK Modum & Sigdal gratulerer våre førere med flotte prestasjoner og ønsker de lykke til neste helg på Andebu!