søndag 17. mai 2015

Jonas W. Bråthens minneløp 2015

Helgen 9-10 mai arrangerte NMK Modum & sigdal Jonas W. Bråten's minneløp. Det ble en helg med masse bra kjøring og lange  og tøffe finaler!
85 utøvere fra landet stilte opp til en flott løpshelg! Med motor og pengepremier som statuetter var det mange som kjempet hard gjennom helgen for stå på toppen!

I klassen Cadetti hadde vi flere utøvere til start, igjen som tidligere i år var Martinus Stenshorne suveren begge dagene! Men en annen lokal fører markerte seg sterkt med en 4 og 3 plass! Aron bottolfshus gjennomførte en flott helg med gnistrende kjøring. Andre lokale som gjennomførte en bra helg var Emma E. Abrahamsen og Oscar Biksrud som begge hadde god progresjon gjennom helgen.

I klassen JR60 stilte Per N. Brennhaugen og Nikolai Halvorsen til start, de klarte ikke helt og nå helg opp. Men kjempet bra gjennom hele lørdagen.

I Yamaha som var et av de større feltene kjempet Glenn R. Granum, Simen Løvlid og Øyvind Jokerud om de jeveste premiene. Til slutt ble det Glenn R. Granum som stakk av med seieren 6tusendeler foran andre mann! Og kunne ta i mot en Yamaha motor som første premie!

Søndagen hadde vi flere utøvere i Mini klassen, med Niklas E. Abrahamsen, Per N. Brennhaugen, Nikolai Halvorsen og Håvard Johannesssen! Den som kom
Lengst opp i finalen var Per som endte på en 4 plass til slutt. Niklas viste glimrende kjøring og lenge på en 3 plass i prefinalen men ble litt sliten etter mange runder pluss at han slet med en sykdom! Så det ser lovende ut fremover for våre førere!

Kf3 var ikke det største feltet men Sander Strandbråten viste konkurrentene at han mener alvor på hjemmebane og er klar for Norgescup løpet der oppe med og vinne overleget !

I Rotax klassen var det flere førere fra NMK Modum å sigdal Glenn R. Granum, Gullik R. Dahlen, Vilde Fjulsrud, Henrik Johannessen, Stian T. Simonsen og Charlotte Karlsen! Alle var med å preget løpet gjennom hele dagen! Men beste man ble til slutt Glenn R. Granum med en 2 plass! Charlotte Karlsen vant Girl power foran Vilde Fjulsrud på en 2 plass!

Vi hadde mange lokale førere som kjørte oppvisning i trenings Cadetti! Vi ser lyst på fremtiden !

Vi gratulerer alle våre førere med en flott helg og gleder oss til fortsettelsen !

Spesielt til det 2.norgescup løpet på sigdal helgen 27-28 juni!

Vi vil også takke alle våre flotte funskjonærer som stiller opp år ett år! Tusen takk for hjelpen!